Over ons bedrijf

Een beetje geschiedenis.
Het bedrijf Bomenzorg Thys werd in 1990 opgericht door de huidige zaakvoerder Erik Thys. Onze 30ste verjaardag ligt dus al een stukje achter ons. Tot 2010 was onze uitvalsbasis gelegen aan de Pauwelslei te Brasschaat.

Daarna is de bedrijfslokatie verhuisd naar de Brasschaatsteenweg 213 in Kalmthout.
Deze lokatie gaf ons de mogelijkheid om aan schaalvergroting te doen en vandaag  zijn we dan ook uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in Vlaanderen in onze vakspecialiteiten.
In 2010 stapte zoon Jean-Jacques Thys mee in het bedrijf. Met een grote technische bagage als machinebouwer weet hij zeer handig om te gaan met al het rollend en technische materiaal . Zeer kort na zijn indiensttreding volgde hij de gespecialiseerde opleiding "European Tree Worker".
In 2018 kwam Stef Huybrechts als vaste medewerker in dienst. Hij heeft ondertussen ook het getuigschrift "European Tree Worker" behaald.
In 2019 kwam Vincent Roels als vaste medewerker in dienst.
We werken ook regelmatig samen met freelance boomverzorgers in onderaanneming, allen met hun eigen specialiteiten. (ETT=European Tree Technician, veteraanbomenbeheer, bosbeheer, biodiversiteit, aanplanten van bomen...)
Zo kunnen we nu een antwoord en oplossing bieden aan zowat elke vraag omtrent Uw bomen , bos en park.
Onze medewerkers volgen extra opleidingen, zo blijven ze up-to-date over nieuwe technieken en inzichten over bomen.
We investeren in alle nodige materiaal, machines, gereedschappen en veiligheidsuitrustingen om optimaal te kunnen werken.

Al deze aspecten dragen dan ook bij tot een goede ,snelle en veilige uitvoering van elke opdracht.

Wij houden van de natuur en van het milieu en daarom doen we dit NIET :
Blindelings kandelaren van bomen.
Verminken van bomen om het afsterven te bekomen.
Werken die het milieu of de omgeving kunnen schaden.
Kappen van bomen zonder vergunning.